Bouwkundig

tekenaar nodig?

Vraag offerte aan

Meer informatie?

Stefan Koopstra 06-11199952
Offerte aanvragen

Gedetailleerd tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk is de basis onder elk succesvol bouwproject. Wanneer u een bouwkundige tekening laat maken door Archisupport voor onder andere uw nieuwbouwproject, verbouwing, renovatie of vergunningsaanvraag, dan weet u zeker dat het gaat om een werkbare tekening op maat. Binnen ons bureau treft u jarenlange ervaring in het vervaardigen van werktekeningen, 3D visuals, splitsingstekeningen en uitvoeringstekeningen.

Expertise nodig voor uw (BIM) project? In elke fase van het bouwtraject schakelen we snel en denken we met ú mee. Zodat het vervolgproces zo vlekkeloos mogelijk verloopt en er een resultaat ontstaat om trots op te zijn.

 • Onafhankelijk
 • Ervaren specialist
 • Snel en flexibel
 • Uw bouwkundig tekenaar voor

  Waarom een werktekening
  Werktekeningen zijn de blauwdruk voor uw bouwproject. Ze bevatten alle benodigde praktische informatie over materialen, constructies, maten, aansluitingen en verbindingen. Zodat het bouwresultaat volledig aansluit bij het ontwerp.

  Onze aanpak
  Onze CAD-werktekeningen werken we tot in detail uit, komen één-op-één overeen met de werkelijkheid en zijn erop afgestemd om zelfs het meest complexe bouwproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

  Waarom een BIM-model
  Met een 3D/BIM-model van Archisupport weet u zeker dat uw bouwproject efficiënt wordt aangepakt. Deze digitale werkwijze maakt integraal ontwerpen, bouwen en onderhouden mogelijk.

  Onze aanpak
  Het is cruciaal dat bouwkundig tekenwerk aansluit op de praktijk en werkbaar is voor alle deelnemende partijen. Ons BIM-model is erop gericht om fouten te voorkomen en faalkosten te verlagen.

  Waarom een splitsingstekening
  Een splitsingstekening geeft de eigendomsrechten weer binnen een bouwcomplex. Welke oppervlakten behoren tot welke woondelen en wat zijn de gemeenschappelijke delen? Wanneer bewoners hun appartement verkopen, is een splitsingsakte een verplicht document om aan te leveren bij de notaris.

  Onze aanpak
  Bij het opstellen van een splitsingsakte werken we volgens de strikte richtlijnen waar deze aan dient te voldoen. Kennis van zaken is hierbij cruciaal. Wanneer de akte niet voldoet aan de richtlijnen, wordt deze afgekeurd.

  Waarom een uitvoeringstekening
  Uitvoeringstekeningen bevatten alle benodigde informatie over materiaalsoorten en afmetingen. En geven de aannemer richting tijdens de bouw over hoe het bouwwerk moet ontstaan.

  Onze aanpak
  Wij spreken de taal van aannemers, architecten en opdrachtgevers. En weten aan welke eisen een uitvoeringstekening moet voldoen om niet alleen de kwaliteit van het bouwwerk te bewaken, maar vooral ook om het bouwproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

  Waarom een bestektekening
  Bestektekeningen zijn technische ontwerptekeningen die aannemers nodig hebben om een offerte te kunnen maken. Deze tekeningen bevatten informatie over wat er hoe gebouwd moet worden. Samen met de bestektekst vormt de bestektekening het contract tussen opdrachtgever en aannemer.

  Onze aanpak
  Archisupport heeft jarenlange ervaring in huis voor het maken van bestektekeningen voor renovatie, verbouw én nieuwbouw. Hierbij laten we niets aan het toeval over en stellen we de juiste vragen om tot een compleet ontwerp te komen, zonder discussie achteraf.

  Waarom uitbesteden
  Wij helpen u ook graag met een vergunningsaanvraag voor de bouw. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de administratieve rompslomp en de kans op goedkeuring zo groot mogelijk maakt.

  Vergunningsaanvraag gemeente uitbesteden
  Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke documenten, tekeningen en gegevens nodig zijn om uw aanvraag tot een succes te maken.

  Over Archisupport

  Archisupport is een onafhankelijk bouwadviesbureau met een frisse blik op de bouwwereld. Creatief én innovatief, betrouwbaar en oerdegelijk. Uw bouw- en onderhoudsprojecten tot een succes maken. Dat is waar wij goed in zijn.

  some

  Direct een bouwkundig tekenaar nodig of eerst meer weten?

  Stel uw vraag aan Stefan Koopstra

   Kom jij ons team versterken?

   Bekijk de vacatures