Bestekken

Meer informatie?

Ing. Jos Veenendaal 06-29056834
Offerte aanvragen

Als opdrachtgever heeft u een ideaalplaatje voor ogen. Dit kan alleen worden bereikt als u samenwerkt met de juiste bouwpartners. De bestekschrijvers van Archisupport helpen u de juiste partijen te contracteren. Op een andere manier tot contractvorming komen? Wij denken mee over innovatieve methodes.

Waar wij goed in zijn:

Uw bouwproject aanbesteden? De STABU II systematiek is een beproefde methode voor de prijs- en contractvorming bij renovatie-, verbouw- en nieuwbouwprojecten. Archisupport heeft veel ervaring met deze methodiek. Wij vertalen uw wensen in een bestek dat herkenbaar en eenduidig is voor alle partijen in de bouwwereld. Hierdoor kunt u aanbiedingen uitstekend vergelijken en de beste partijen selecteren.

STABU bouwbreed is de opvolger van aanbestedingsmethode STABU II. Archisupport is thuis in deze nieuwe methode en stelt voor u een helder bestek op. Een voordeel ten opzichte van STABU II is dat alle informatie uit het bestek nu digitaal beschikbaar is via het web.

Bouwer(s) selecteren met een traditioneel aanbestedingstraject? Archisupport stelt voor u de technische omschrijving op.

Hierin staat exact beschreven welke materialen en technieken moeten worden toegepast en wat de overige eisen zijn.

Twijfelt u tussen een technische beschrijving of een bestek? Archisupport adviseert u over welke aanbestedingsvorm het beste past bij uw project.

Bij ieder bouwproject, groot of klein, loopt u risico´s. Archisupport helpt u die zoveel mogelijk te beperken. Wij hebben de juridische kennis in huis die nodig is voor het opstellen van heldere algemene voorwaarden, de basis van ieder contract.

Wat staat er in de algemene voorwaarden?

In de algemene voorwaarden staat onder meer zwart op wit wanneer de werkzaamheden beginnen, wanneer ze klaar zijn, wie wat doet, hoe de betalingen zijn geregeld en hoe er wordt omgegaan met tegenvallers.

Profiteer van onze kennis van het bouwrecht en laat de algemene voorwaarden opstellen door Archisupport.

Esmoreitstraat en Sanderijstraat Amsterdam

In opdracht van woningcorporatie Ymere uit Amsterdam heeft Archisupport alle facetten van het tekenwerk (van schets tot bestek-, revisie- en splitsingstekeningen) verzorgd t.b.v. de renovatie van 42 appartementen en 1 bedrijfswoning. Tevens heeft Archisupport de omgevingsvergunning voor dit project verzorgd. De uitdaging van dit project waren...

Bekijk deze case

Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacatures