Bewonerscommunicatie

Meer informatie?

Joran Spee 0343-457712
Offerte aanvragen

Als opdrachtgever wilt u dat een bouw-, onderhouds- of renovatieproject efficiënt en gestroomlijnd verloopt. Voor het slagen van een project is duidelijke communicatie en verbinding tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en bewoner cruciaal. Archisupport biedt dé oplossing voor uw uitdaging op het gebied van bewonerscommunicatie.

Cobee

Archisupport maakt gebruik van Cobee. Deze interactieve online tool verbindt opdrachtgever, opdrachtnemer en bewoner. Met behulp van Cobee worden alle belanghebbenden gepersonaliseerd en realtime geïnformeerd over ontwikkelingen binnen het project. Hierdoor heeft u als opdrachtgever een duidelijk overzicht over de voortgang van het project en zijn de eindgebruikers/bewoners altijd up-2-date.

Bent u ook geïnteresseerd in deze gebruiksvriendelijke manier van bewonerscommunicatie? Neem dan contact op of kijk voor meer informatie op www.cobee.nl.

Klimaatneutrale, geheel zelfvoorzienende woning

In opdracht van Griffioen Architecten heeft Archisupport de vergunningsaanvraag, bouwbesluittoetsing en het tekenwerk van deze nieuwbouwwoning verzorgd. De foto van deze klimaatneutrale, geheel zelfvoorzienende woning in energie is tevens gekozen tot één van de mooiste beelden van 2017 op het gebied van architectuurfotografie.

Bekijk deze case