Bouwkostenadvies

Meer informatie?

Ing. Roelof Gaasbeek 06-51058395
Offerte aanvragen

Een marktconforme prijs betalen voor uw bouwproject? Grip houden op de bouwkosten? Archisupport kent de spelregels van de bouwwereld en is honderd procent onafhankelijk. Als vertrouwenspersoon geven we u kostencalculatie-advies in alle fasen van het bouwproject.

Waar wij goed in zijn:

Wij stellen begrotingen op in alle fasen van het ontwerptraject: schetsontwerp, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp. Minder geld uitgeven? Archisupport adviseert u over mogelijke besparingen.

Als opdrachtgever houdt u graag grip op de kosten van uw project. Met professionele begrotingen van Archisupport wordt u achteraf niet geconfronteerd met financiële tegenvallers.

Verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit tegen de juiste prijs? Archisupport houdt uw offertes kritisch tegen het licht en geeft deskundig advies.

Bij het toetsten van offertes komt onze kennis van bouwkosten, energieprestaties en onderhoud samen. Archisupport toetst dan ook niet alleen op een marktconforme prijs, maar ook op de kwaliteit.

Bent u ontevreden over de geleverde bouwkwaliteit? Of heeft u een ander geschil? Archisupport bemiddelt en adviseert.

Als onafhankelijk deskundige werken we onder meer in opdracht van rechtbanken.

Waar krijgen voor uw geld? Profiteer van onze kennis van de bouwwereld en laat Archisupport de prijsonderhandelingen voeren met uw aannemer of onderhoudsbedrijf. Dan weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Hoe groter het project, hoe groter de risico´s. Een investeringskosten berekening van Archisupport helpt u grip op de kosten te houden.

Totale kosten in beeld
Daarbij gaat het niet alleen om de directe bouwkosten, maar om alle kosten die met het project zijn gemoeid.

Investeringskostenramingen zijn vaak onderdeel van een haalbaarheidsonderzoek. Bijvoorbeeld naar de haalbaarheid van de aankoop van vastgoed/grond voor een nieuwe ontwikkeling.

Trippenhuis Amsterdam

In opdracht van Office Winhov heeft Archisupport samen met Heinen + Partners de directievoering en het bouwmanagement voor de verbouw van het Trippenhuis verzorgd. Het Rijksvastgoedbedrijf is eigenaar van het 17e-eeuwse Trippenhuis in Amsterdam. In het pand is de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen…

Bekijk deze case

Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacatures