Bouwmanagement

Meer informatie?

Ing. Jos Veenendaal 06-29056834
Offerte aanvragen

Zit u met bouwkundige vragen of heeft u het idee dat u op bepaalde vlakken kennis tekort komt? Dan helpen wij u graag. Wij geven opdrachtgevers én opdrachtnemers bouwkundig onderbouwd advies, zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw. In alle fasen van het project.

Waar wij goed in zijn:

Faalkosten voorkomen? Wilt u er zeker van zijn dat uw bouwproject een succes wordt? Laat Archisupport het projectmanagement uitvoeren en maak ons eindverantwoordelijk voor het slagen van uw project. U kunt ons in alle fases van uw project inschakelen.

Projectmanager met veel ervaring
Onze projectmanagers zijn honderd procent onafhankelijk en hebben jarenlange managementervaring in de bouwsector. Als spil in het bouwproces garanderen wij dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens programma van eisen, budget en planning. Samen met Archisupport haalt u het maximale uit uw project.

Wij vinden het belangrijk dat u voortdurend op de hoogte blijft van de voortgang van uw project. Daarom ontvangt u op vaste tijden rapportages.

Uw bouwkosten toetsen? Leg uw offerte van uw aannemer of leverancier voor aan Archisupport en wij toetsen of hij marktconform is.

Second opinion voor woningcorporaties
Archisupport is daarnaast gespecialiseerd in second opinions voor woningcorporaties. Uw meerjarenonderhoudsplan toetsen we volgens NEN 2696.

Tijdens de uitvoering van een bouwproject komen er in korte tijd veel zaken op u af. Ontbreekt het u aan kennis of tijd om die snel te beantwoorden of te organiseren? Archisupport heeft de oplossing. Sinds 1995 adviseren wij opdrachtgevers en opdrachtnemers tijdens bouwprojecten. Onze onafhankelijke directievoerders staan klaar om uw belangen te vertegenwoordigen. Het gevolg: een soepel lopend project en een prachtig eindresultaat.

Zekerheid
Onze directievoerder stuurt uw project op geld, organisatie, tijd, informatie, kwaliteit (GOTIK) en projectrisico´s. Hij zit bouwvergaderingen voor, beantwoordt vragen van de aannemer en houdt het grote geheel scherp in de gaten. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u krijgt waarvoor u heeft betaald. Via periodieke rapportages houden we u op de hoogte van de voortgang van het project.

Een directievoerder nodig? Archisupport kent alle spelregels van de bouw. En daar plukt u de vruchten van.

Faalkosten en vertragingen voorkomen? Kies voor bouwkundig toezicht door Archisupport: onafhankelijk, kritisch, deskundig en proactief.

Uw vertegenwoordiger op de werkvloer
Wij vertegenwoordigen u op de werkvloer en controleren of alles volgens contract wordt uitgevoerd. Worden er contractafspraken geschonden? Dan grijpen wij proactief in om problemen en discussies in een later stadium te voorkomen.

Met bouwkundig toezicht door Archisupport kiest u voor de zekerheid van een geslaagd project.

Voor opdrachtgevers stellen wij in de initiatieffase een budgetbegroting op. Op basis van de wensen/uitgangspunten van onze opdrachtgever (of een initiatief) stellen wij een budgetbegroting op door de functie, omvang en de gewenste beeldkwaliteit financieel inzichtelijk te maken. Deze begroting wordt op niveau 1 (Rubrieken) en niveau 2 (Clusters) van de NEN 2699 opgezet en uitgewerkt. Aan de hand van deze begroting is discussie en sturing mogelijk. Bij een budgetbegroting kunnen afwijkingen ten opzichte van een ’standaard’ inzichtelijk gemaakt worden.

Beoordelen van de aanbieding/open begroting op zogenaamde marktconformiteit. Onze RKN gecertificeerde kostenmanager checkt of de aanbieding passend is met de aanbiedingen in de huidige markt.

Archisupport heeft alle expertise in huis en ruime ervaring om op te treden als vertegenwoordiger van de opdrachtgever in bouwteam.
In overleg verzorgen wij o.a. het voorzitten en verslagleggen van bouwteamvergaderingen, beoordelen en adviseren m.b.t.
door de aannemer op te stellen open begrotingen in verschillende fasen, overleg met
opdrachtgever, vervaardigen technische omschrijving en opstellen en coördineren aannemingsovereenkomst.

Trippenhuis Amsterdam

In opdracht van Office Winhov heeft Archisupport samen met Heinen + Partners de directievoering en het bouwmanagement voor de verbouw van het Trippenhuis verzorgd. Het Rijksvastgoedbedrijf is eigenaar van het 17e-eeuwse Trippenhuis in Amsterdam. In het pand is de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen…

Bekijk deze case

Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacatures