Selectie en contractvorming

Risico´s beperken, problemen voorkomen. Profiteer van de juridische kennis van Archisupport en laat ons uw afspraken zwart op wit vastleggen. Wij zijn uw partner bij selectie en contractvorming.

Waar wij goed in zijn:

Uw bouwproject laten uitvoeren door uw ´huisaannemer(s)´? Laat Archisupport onderlinge afspraken vastleggen in een bouwteamovereenkomst. Daarmee schept u duidelijkheid en voorkomt u eventuele problemen.

Bouwteamovereenkomst
In een bouwteamovereenkomst staat onder meer exact beschreven wat het project inhoudt, wat de planning is, wat de budgetten zijn en wat er gebeurt als afspraken niet worden nagekomen. Archisupport vertaalt alle afspraken in een bouwteamovereenkomst.

Voordelen

Samenwerken met een bekende aannemer heeft voordelen. U betrekt deze partij al in een vroeg stadium bij uw plannen, waardoor u geen aanbestedingstraject hoeft te volgen. Daarmee bespaart u tijd en geld. Nadeel is dat u waarschijnlijk niet de laagste prijs betaalt.

Heeft u aannemers geselecteerd? Dan is het tijd om de aannemingsovereenkomsten op te stellen. Archisupport heeft de benodigde juridische kennis in huis en legt belangrijke afspraken zwart op wit vast.

Afspraken in aannemingsovereenkomst
In de overeenkomst kunnen we bijvoorbeeld vastleggen wat de werkzaamheden inhouden, welke vergoeding daar tegenover staat en wanneer het werk moet worden opgeleverd.

Uw project aanbesteden? In Archisupport heeft u een deskundige partner, die u moeiteloos door het aanbestedingstraject loodst.

Zorgvuldig proces
Er zijn talrijke manieren om via een aanbesteding een aannemer te selecteren. Voor iedere procedure geldt dat het een zorgvuldig proces is dat stapsgewijs wordt doorlopen. Dankzij de juridische kennis van Archisupport weet u zeker dat alles exact volgens de regels verloopt. Daarmee voorkomt u na afloop eventuele claims van teleurgestelde aannemers.

De coördinatie van uw aanbestedingsprocedure is bij ons in vertrouwde handen.

Een geschikte aannemer selecteren kan op veel manieren. Dankzij de expertise van Archisupport kiest u altijd de juiste selectieprocedure.

Wanneer moet u Europees aanbesteden? Is een uitgebreid bestek noodzakelijk of voldoet een technische beschrijving? Wij adviseren u over de procedure die optimaal aansluit bij uw wensen, de omvang van het project en wettelijke verplichtingen.

Een selectieprocedure geselecteerd? Ook tijdens het selectieproces staan wij voor u klaar met deskundig (juridisch) advies.

Trippenhuis Amsterdam

In opdracht van Office Winhov heeft Archisupport samen met Heinen + Partners de directievoering en het bouwmanagement voor de verbouw van het Trippenhuis verzorgd. Het Rijksvastgoedbedrijf is eigenaar van het 17e-eeuwse Trippenhuis in Amsterdam. In het pand is de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen…

Bekijk deze case

Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacatures