Allemanswaard Amerongen

In opdracht van woningbouwvereniging Amerongen heeft Archisupport de directievoering + toezicht verzorgd van de nieuwbouw van het multifunctioneel centrum “Allemanswaard” in Amerongen. De naam Allemanswaard heeft een eeuwenoude betekenis. Het waren de gronden in het dorp waar iedereen gebruik van kon maken.

Vandaag de dag staat Allemanswaard voor het nieuwe centrum van Amerongen waar voorzieningen voor onderwijs, cultuur, welzijn & gezondheid, sport, winkelen en wonen gebundeld zijn in een aantrekkelijk en eigentijds multifunctioneel centrum. Al deze ‘eigen’ voorzieningen dragen bij aan de vitaliteit van het dorp en de leefbaarheid en het welzijn van alle Amerongers.

Opdrachtgever
Nieuwbouw MFC Allemanswaard te Amerongen
Locatie
Amerongen
Werkzaamheden
Directievoering en toezicht
Tijd
Oktober 2012 – november 2014 (uitvoeringsfase)
BVO
11.000 m2
Omschrijving
42 appartementen, dorpshuiszaal, horeca, kantoor, bibliotheek, health and care ruimten, basisschool, kdv, psz, bso en parkeergarage

En dat betekent dat u vanaf 1 maart voor onafhankelijk advies en een frisse blik op de bouwwereld op Lunet 5a in Veenendaal aan het juiste adres bent. En mocht u ons nou een kaartje willen sturen, dan kunt u hier de postcode 3905 NW aan toevoegen (overige zakelijke correspondentie ontvangen we mede met het oog op duurzaamheid overigens liever op de digitale deurmat: info@archisupport.nl).

Tot die tijd bent u natuurlijk nog gewoon van harte welkom in Amerongen! Neem u dan wel eerst even contact met ons op?