Bezoekerscentrum Groot Speijck

In opdracht van de Stichting Natuurmonumenten heeft Archisupport een bouwkostenbegroting + bestek opgesteld voor het bezoekerscentrum Groot Speijck.

Natuurmonumenten heeft in natuurgebeid de Oisterwijkse Bossen en Vennen een vernieuwende bezoekersformule gerealisereerd in de voormalige horecagelegenheid Groot Speijck. Geen traditioneel bezoekerscentrum, maar een combinatie van een sfeervolle bezoekersvoorziening en horeca. Door FBW Architecten en tlu landschapsarchitecten is een gezamenlijke visie ontwikkeld op gebouw en omgeving. Daarbij is gezocht naar behoud van sfeer en allure van het oude groot Speijck in het licht van nieuwe eisen van deze tijd. Zoals grotere ruimtes voor bezoekers en werkruimtes voor Natuurmonumenten.

Opdrachtgever
Stichting Natuurmonumenten
Locatie
Van Tienhovenlaan 4 Oisterwijk
Werkzaamheden
Bouwkostenbegroting en bestek
Tijd
2014
Omschrijving
Het opstellen van een bouwkostenbegroting en bestek voor de verbouw van het uit 1932 daterende bezoekerscentrum.

En dat betekent dat u vanaf 1 maart voor onafhankelijk advies en een frisse blik op de bouwwereld op Lunet 5a in Veenendaal aan het juiste adres bent. En mocht u ons nou een kaartje willen sturen, dan kunt u hier de postcode 3905 NW aan toevoegen (overige zakelijke correspondentie ontvangen we mede met het oog op duurzaamheid overigens liever op de digitale deurmat: info@archisupport.nl).

Tot die tijd bent u natuurlijk nog gewoon van harte welkom in Amerongen! Neem u dan wel eerst even contact met ons op?