NIOO Wageningen

In opdracht van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen heeft Archisupport de directievoering en het bouwmanagement voor de nieuwbouw van het kantoor- en laboratoriumgebouw voor het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO) verzorgd. Vanuit de oude vestigingen in Nieuwersluis en Heteren, betrok het NIOO in 2011 een nieuw gebouw tegenover de campus van de Wageningen Universiteit.  De huisvesting is niet alleen een architectonische blikvanger, maar mag zich ook één van de meest duurzame gebouwen van Nederland noemen.

Hier is een jarenlang proces aan vooraf gegaan, met veel ambitie en inspanningen van de betrokken partijen, waarvan  Archisupport er één was. Kijkend naar het resultaat kunnen we vaststellen dat er uitzonderlijke prestaties zijn geboekt, met innovatieve vondsten en experimenten.

Opdrachtgever
Nieuwbouw Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO)
Locatie
Wageningen
Werkzaamheden
Bouwmanagement & Directievoering
Tijd
Februari 2007 – januari 2011 (ontwerp- t/m uitvoeringsfase)
BVO
10.000 m2

En dat betekent dat u vanaf 1 maart voor onafhankelijk advies en een frisse blik op de bouwwereld op Lunet 5a in Veenendaal aan het juiste adres bent. En mocht u ons nou een kaartje willen sturen, dan kunt u hier de postcode 3905 NW aan toevoegen (overige zakelijke correspondentie ontvangen we mede met het oog op duurzaamheid overigens liever op de digitale deurmat: info@archisupport.nl).

Tot die tijd bent u natuurlijk nog gewoon van harte welkom in Amerongen! Neem u dan wel eerst even contact met ons op?