Vacature bouwkundig projectleider (32-40 uur)

Wij zijn Archisupport, een onafhankelijk bouwadviesbureau met een frisse blik op de bouwwereld. Bouw- en onderhoudsprojecten tot een succes maken, vanaf het idee tot en met de nazorg, dát is waar wij goed in zijn. Centraal bij Archisupport staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet.

Door de toename in opdrachtgevers in alle marktsectoren zijn wij op zoek naar een bouwkundig projectleider. Heb jij ervaring met projectmanagement, directievoering, bouwtoezicht, bouwkundig advieswerk en wil jij je kennis uitbreiden op andere vakgebieden dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Door de breedte van ons werkveld kunnen wij jou een zeer variërende en uitdagende functie als projectleider aanbieden. Het uitvoeren van projectmanagement/directievoering, het in kaart brengen van meerjarenonderhoud van vastgoedobjecten en het beoordelen van bouwkostenbegrotingen zit allemaal in je takenpakket.

Functieomschrijving

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de totale uitvoering van projecten zodanig, dat deze binnen planning, budget en afgesproken kwaliteitseisen worden uitgevoerd. Je bent werkzaam in de diverse marktsectoren waarin wij als bedrijf werkzaam zijn. Hierdoor ziet er geen dag voor jou hetzelfde uit. Je bent werkzaam in een kleine en compacte organisatie met een “open” communicatiestructuur en korte communicatielijnen, waarbij groei en ontwikkeling centraal staan.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO bouwkunde opleiding;
  • 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit op het gebied van beheer en onderhoud is een pré;
  • Praktisch, nauwkeurig en oplossingsgericht met aandacht voor onze opdrachtgevers;
  • Je bent bestand tegen afwisseling en variatie in projecten;
  • Flexibele, positief kritische instelling;
  • Klantgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard vanzelfsprekend, maar daarnaast vinden wij plezier in het werk en het blijven ontwikkelen even belangrijk! Naast hard werken, beleven wij als team plezier met elkaar in een moderne werkomgeving.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar ons e-mailadres info@archisupport.nl.
Voor meer informatie en contactgegevens bekijk onze website www.archisupport.nl

Vacature bouwkundig projectleider (32-40 uur)